Newsflash
Internaționale

Ungaria a confirmat primele două cazuri de infectare cu COVID-19

de Dorina Novac - mar. 5 2020
Ungaria a confirmat primele două cazuri de infectare cu COVID-19

Premierul maghiar, Viktor Orban, a anunțat că doi studenţi iranieni aflaţi în Ungaria sunt infectaţi cu noul coronavirus, acestea fiind primele cazuri de infectare cu COVID-19 confirmate din ţară.

Cei doi iranieni nu prezintă simptome, dar testele au confirmat că sunt infectaţi cu noul coronavirus, a precizat premierul ungar, citat de agenţia bulgară de ştiri BTA.

covid-19-

Cei doi studenţi au revenit recent în Ungaria din Iran. Unul dintre ei a cerut să fie examinat pentru a vedea dacă este infectat cu coronavirus. Astfel, primul caz de infectare cu COVID-19 a fost confirmat de șeful Institutului Național de Boli Infecțioase.

Iranul se numără printre ţările cele mai afectate de epidemia cu coronavirusul. Printre cei infectați se numără și prim-vicepreședintele Iranului, Eshaq Jahangiri.


Notă autor:

Sursă imagine: Pixabay

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe