Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Ungaria a confirmat primele două cazuri de infectare cu COVID-19

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 5 martie 2020, ora 11:49

Premierul maghiar, Viktor Orban, a anunțat că doi studenţi iranieni aflaţi în Ungaria sunt infectaţi cu noul coronavirus, acestea fiind primele cazuri de infectare cu COVID-19 confirmate din ţară.

Cei doi iranieni nu prezintă simptome, dar testele au confirmat că sunt infectaţi cu noul coronavirus, a precizat premierul ungar, citat de agenţia bulgară de ştiri BTA.

covid-19-

Cei doi studenţi au revenit recent în Ungaria din Iran. Unul dintre ei a cerut să fie examinat pentru a vedea dacă este infectat cu coronavirus. Astfel, primul caz de infectare cu COVID-19 a fost confirmat de șeful Institutului Național de Boli Infecțioase.

Iranul se numără printre ţările cele mai afectate de epidemia cu coronavirusul. Printre cei infectați se numără și prim-vicepreședintele Iranului, Eshaq Jahangiri.

Sursă imagine: Pixabay

Etichete: COVID -19 coronavirus ungaria epidemie cu coronavirus

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC