Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Ucraina a înregistrat un număr record de decese cauzate de COVID-19

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 27 octombrie 2021, ora 11:07

Ieri, Ucraina a înregistrat un număr record în ceea ce privește decesele zilnice cauzate de COVID-19, după cum relatează presa străină.

Ucraina a raportat un alt record zilnic negativ în ceea ce privește numărul de decese cauzate de COVID-19, marți, pe măsură ce procesul de vaccinare a populației împotriva acestei boli stagnează, scrie The Associated Press

statistici numar decese covid-19

Ministerul Sănătății din Ucraina a înregistrat 734 de decese într-un interval de 24 de ore, ceea ce înseamnă că numărul total al deceselor cauzate de COVID-19 în această țară a ajuns la 64.936. Populația din Ucraina poate să aleagă dintre mai multe variante de vaccin împotriva COVID-19, dar din păcate doar 16% din populația eligibilă este vaccinată cu schema completă, a doua cea mai mică rată de vaccinare din Europa, după Armenia, arată sursa citată.

Guvernul a răspuns la această creștere a numărului de cazuri noi confirmate cu COVID-19 și la numărul tot mai mare de decese din ultimele săptămâni prin înăsprirea restricțiilor. De marțea trecută, dovada vaccinării împotriva infecției cu coronavirus sau un test negativ pentru COVID-19 au fost numite măsuri necesare pentru ca pasagerii să se poată îmbarca în avioane, trenuri și în autobuzele care circulă pe distanțe lungi.

Etichete: raportare decese COVID decese covid-19 decese COVID covid ucraina ucraina decese cauzate de COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.