Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Tokyo 2020: organizatorii anunță 16 noi cazuri cu SARS-CoV-2

Viața Medicală
L. Budin marţi, 27 iulie 2021, ora 15:48

Organizatorii Jocurilor Olimpice confirmă depistarea a altor 16 persoane infectate cu SARS-CoV-2 – inclusiv 3 sportivi, care trebuie acum să intre în carantină, fără a mai putea să participe la competiții.

Infectările au fost raportate la începutul săptămânii și se numără atât în rândul personalului, cât și în rândul sportivilor. Astfel, totalul participanților la JO Tokyo 2020 care au fost testați pozitiv se ridică la 153, din care 19 atleți, arată U.S. News.

jo-tokyo

Luni, 26 iulie, organizatorii au anunțat că infectările privesc un angajat al Tokyo 2020, patru contractori, opt persoane din staff-ul auxiliar și trei atleți. Șase persoane erau rezidente în Japonia, zece erau non-rezidente.

Numele sportivilor care au fost, recent, testați pozitiv, nu va fi dat publicității – dar ei se vor alătura colegilor infectați din Olanda, Germania, Republica Cehă, Chile, Statele Unite și Africa de Sud, care nu vor mai putea să participe la actuala ediție a Jocurilor.

Etichete: tokyo 2020 noi infectari coronavirus angajati si sportivi spatiu carantina

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.