Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Rusia vrea să combine vaccinurile anti-COVID Sputnik V şi AstraZeneca

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 14 iulie 2021, ora 12:32

Rezultatele studiilor clinice efectuate pentru a combina vaccinurile anti-COVID Sputnik V şi AstraZeneca urmează să fie publicate la sfârșitul lunii iulie.

Anunțul a fost făcut marți, 13 iulie 2021,  de către Kirill Dmitriev, directorul Fondului rus de investiții directe (RDIF).

Sputnik V a fost primul vaccin propus pentru realizarea unui studiu comun cu AstraZeneca. Testele pentru a combina cele două vaccinuri sunt pe cale de finalizare în Azerbaidjan și în alte câteva țări. (...) Sperăm să publicăm rezultatele acestui studiu clinic comun cu AstraZeneca în următoarele două săptămâni, până la sfârșitul lunii iulie”, a declarat Kirill Dmitriev.

vaccinuri anti-COVID

Potrivit șefului RDIF, rezultatele pot fi uimitoare, scrie Interfax.ru.

„Credem că cercetările din Azerbaidjan vor arăta eficiența ridicată a acestei abordări și ne așteptăm ca Institutul Serum din India să producă și Sputnik V”, a adăugat Dmitriev.

Etichete: Sputnik V astrazeneca vaccin anti-COVID studii clinice

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.