Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Punctul de trecere din Grecia ce impune testarea tuturor persoanelor ce intră în țară

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 9 iulie 2020, ora 11:58

Pentru că s-au înregistrat cazuri de COVID-19 la turiștii de pe insula Thassos, autoritățile din Grecia au introdus testarea tuturor persoanelor care intră în țară pe la punctul Kulata-Promachonas.

Potrivit Agerpres, care citează un post de radio bulgar, până în prezent, în Thassos au fost depistate șase cazuri de turiști infectați cu virusul SARS-CoV-2.

testare covid19 punct de trecere grecia

Acești turiști sunt tineri și nu prezintă simptome ale infectării cu coronavirus. Patru dintre ei sunt cetățeni sârbi, iar naționalitatea celorlalți doi nu a fost precizată. Despre aceștia doi se crede că ar fi bulgari, precizează sursa citată.

Totodată, autoritățile din Grecia au declarat că numărul de teste care se vor efectua persoanelor care intră în țară prin punctul de trecere a frontierei Kulata-Promachonas este în creștere.

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: grecia criza COVID prevenire covid-19 epidemie de COVID-19 granita punct de trecere thassos

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC