Newsflash
Internaționale

Președinta Comisiei Europene laudă solidaritatea de care dau dovadă medicii români

de Dr. Laura Davidescu - apr. 16 2020
Președinta Comisiei Europene laudă solidaritatea de care dau dovadă medicii români

Într-o postare pe contul său de Twitter, Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, a lăudat personalul medical român sosit în Italia, pentru a ajuta la tratarea pacienților cu COVID- 19.

Cu siguranță ați auzit deja că un grup de 15 medici și asistenți români au plecat în urmă cu câteva zile în Italia, pentru a sări în ajutorul personalului medical din această țară, atât de greu încercată din cauza numeroaselor cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

""Medici și infirmieri din România tratează pacienți din Italia, pentru a ajuta familia europeană. Aceasta este în acțiune", a scris Ursula von der Leyen și a postat un videoclip care înfățișează personalul medical român deplasat în Italia.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe