Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Președinta Comisiei Europene laudă solidaritatea de care dau dovadă medicii români

Viața Medicală
Dr. Laura Davidescu joi, 16 aprilie 2020, ora 11:14

Într-o postare pe contul său de Twitter, Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, a lăudat personalul medical român sosit în Italia, pentru a ajuta la tratarea pacienților cu COVID- 19.

Cu siguranță ați auzit deja că un grup de 15 medici și asistenți români au plecat în urmă cu câteva zile în Italia, pentru a sări în ajutorul personalului medical din această țară, atât de greu încercată din cauza numeroaselor cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

""Medici și infirmieri din România tratează pacienți din Italia, pentru a ajuta familia europeană. Aceasta este în acțiune", a scris Ursula von der Leyen și a postat un videoclip care înfățișează personalul medical român deplasat în Italia.

Etichete: Ursula von der Leyen uniunea europeana

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.