Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Măștile de protecție produse în Israel elimină 99% din coronavirus

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 15 februarie 2021, ora 10:28

Testele de laborator efectuate de oamenii de știință sugerează că măștile de protecție realizate în Israel elimină mare parte din coronavirus.

Măștile reutilizabile antivirale ale companiei Sonovia sunt acoperite cu un strat de nanoparticule din oxid de zinc, strat care distruge bacteriile, fungii și virusurile. Reprezentanții companiei spun că aceste măști faciale pot să ajute la stoparea răspândirii coronavirusului.

sonomask
Foto: sonoviastore.com

 

Potrivit www.jpost.com, masca intitulată SonoMask are capacitatea de a neutraliza noul coronavirus cu o eficacitate de 99,34% în cazul trialurilor efectuate într-un laborator de testare din China, după cum a explicat compania producătoare Sonovia la finalul anului 2020.

Rezultatele din cadrul celei mai recente runde de testare în laborator a arătat că masca are capacitatea de a neutraliza urmele de SARS-CoV-2 în decurs de 30 de minute după ce a intrat în contact cu țesătura din care este fabricată masca. Totodată, s-a dovedit că  SonoMask își menține proprietățile protectoare pe parcursul a 55 de cicluri de spălare.

„Ca urmare a acestor rezultate extraordinare – produsul a mai multe luni de formule dedicate antivirale – putem acum să asigurăm publicul că masca noastră SonoMask funcționează continuu, permanent și rapid pentru a neutraliza răspândirea COVID-19. Suntem mândri de cea mai recentă realizare a noastră că va ajuta oamenii să se simtă în siguranță și că îi va proteja pe cei dragi nouă”, a declarat CEO-ul companiei Sonovia, Joshua Hershcovici, care a adăugat că masca produsă de Sonovia este cea mai ecologică opțiune de pe piața echipamentelor de protecție personală (PPE).

Etichete: masca de protectie utilizare masca masca covid coronavirus Israel

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.