Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Israelul cumpără din nou milioane de doze de vaccin Pfizer-BioNTech

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 20 aprilie 2021, ora 15:00

Israelul a semnat, luni, un acord cu gigantul farmaceutic american Pfizer în cadrul căruia primește din nou milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19. De asemenea, purtarea măștii în aer liber nu mai este obligatorie.

Aproape cinci milioane de israelieni, mai mult de jumătate din populație, au primit două doze de vaccin Pfizer-BioNTech, potrivit statisticilor publicate de Ministerul Sănătății din Israel, scrie France 24.

Pfizer-BioNTech

„Am semnat un acord cu Pfizer pentru a achiziționa milioane (mai multe) de doze de vaccin, care ne vor permite să continuăm lupta împotriva coronavirusului până la sfârșitul anului 2022”, se arată într-un comunicat comun al biroului premierului şi al Ministerului Sănătăţii.

În Israel s-a derulat, de la sfârșitul lunii decembrie, cea mai rapidă campanie de vaccinare împotriva COVID-19 din lume. Astfel, purtarea măștii de protecție nu mai este obligatorie în spațiile deschise, începând de duminică, 18 aprilie.

„Dacă nu ne vom confrunta cu variante pe care vaccinul nu le poate combate, vom fi în măsură să vaccinăm întreaga populație – adulți și copii”, a declarat premierul Benjamin Netanyahu.

Israelul a înregistrat 837.199 de cazuri de coronavirus și 6.340 de decese cauzate de această boală.

Etichete: vaccin Pfizer-BioNTech vaccin impotriva COVID-19 campanie de vaccinare israel

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.