Newsflash
Internaționale

Israel: un site de informare pentru turiști, privind restricțiile COVID

de L. Budin - ian. 10 2022
Israel: un site de informare pentru turiști, privind restricțiile COVID

Ca urmare a ieșirii Israelului din zona roșie și a ridicării anumitor interdicții privind transportul aerian, Ministerul Turismului a lansat un site dedicat informării turiștilor.

Turiștii străini pot intra acum în Israel, dacă pot dovedi că au schema completă de vaccinare, scrie The Jerusalem Post. În ajutorul lor, Ministerul israelian Turismului a lansat un site actualizat în mod regulat, care cuprinde toate informațiile relevante necesare.

turist-aeroport

Prima secțiune, numită „Programează-ți călătoria”, cuprinde informații de la Ministerul Sănătății și o listă cu vaccinurile anti-COVID aprobate, precum și documentele necesare pentru a intra în țară.

A doua secțiune, „Pe durata șederii tale”, arată amplasamentul centrelor de testare pe cuprinsul țării și demersurile pe care turistul trebuie să le facă, pentru a fi testat pe timpul vizitei.

A treia secțiune, „Înainte de a ne părăsi”, afișează informații despre testarea anti-COVID și despre documentele necesare pentru zborul de retur, de pe aeroportul Ben-Gurion.

Ghidul COVID-19 este disponibil, deocamdată, doar în limba engleză, dar va fi tradus și în alte limbi străine de circulație, a spus ministrul de resort.

Industria turismului din Israel a avut de suferit pe durata pandemiei, precizează The Jerusalem Post. După un an record de vizitatori, în 2019, numărul de turiști a scăzut un an mai târziu de la 4,5 milioane la 832.500. În 2021, numărul de vizitatori a fost și mai scăzut, de 401.500 de persoane.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe