Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Israel: profesorii fără certificat verde nu vor mai putea preda

Viața Medicală
L. Budin vineri, 24 septembrie 2021, ora 14:54

Profesorii din Israel care nu pot prezenta certificat verde de vaccinare şi nici nu doresc să fie testaţi pentru coronavirus nu vor mai putea să-și exercite meseria după data de 3 octombrie.

Cadrelor didactice care refuză vaccinarea și testarea nu li se va permite nici măcar să ţină cursuri online, a declarat o purtătoare de cuvânt a Ministerului Educaţiei din Israel, după cum informează agenția dpa, preluată de Agerpres.

profesor-scoala

Certificatul verde atestă că o persoană a fost vaccinată sau s-a vindecat de COVID-19.

După data de 3 octombrie, certificatele verzi vor fi valabile doar şase luni post-vaccinare. După aceea, posesorii trebuie ar trebui să primească o a treia doză de vaccin anti-COVID-19, pentru a li se elibera un nou certificat. 

Până în prezent, în Israel, circa 60% din cei 9,4 milioane de locuitori au fost complet vaccinaţi şi puţin sub 34% au primit a treia doză de vaccin anti-COVID.

Etichete: campanie de vaccinare israel cadre didactice certificat verde

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.