Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Infografic: Lideri politici din întreaga lume care s-au îmbolnăvit de COVID-19

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 22 decembrie 2020, ora 11:24

Recent, președintele Franței, Emmanuel Macron a fost depistat COVID-pozitiv. Însă anul acesta a fost marcat și de alte nume mari de pe plan mondial – președinți și prim-miniștri – care s-au îmbolnăvit de COVID-19.

Statista a realizat un infografic cu liderii mondiali care au dezvoltat infecție cu SARS-CoV-2. Pe lângă Emmanuel Macron, în infografic sunt prezentate și alte nume dintr-o listă lungă de lideri mondiali care au avut rezultat pozitiv la testarea pentru coronavirus.

Potrivit sursei citate, cel mai celebru caz este cel al lui Donald Trump, care a anunțat în 2 octombrie că el și soția sa, Melania Trump, au contractat virusul SARS-CoV-2. Pe listă se află și prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, care a fost primul lider politic major care și-a făcut public diagnosticul de COVID-19, în ziua de 27 martie. Boris Johnson a fost spitalizat o săptămână și a petrecut trei nopți la terapie intensivă. Totodată, președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a anunțat că a făcut COVID-19 în iunie.

Infographic: World Leaders Who Contracted Covid-19 | Statista Mai multe infografice veți găsi pe Statista.

Etichete: covid-19 boris johnson macron diagnosticati cu SARS-CoV-2 infectaţi cu SARS-CoV-2 infectate cu SARS-CoV-2

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.