Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Emiratele Arabe Unite vor vaccina copiii de peste trei ani cu serul Sinopharm

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 3 august 2021, ora 10:45

Emiratele Arabe Unite au anunțat că vor vaccina anti-COVID copiii cu vârste cuprinse între 3 și 17 ani cu serul chinezesc produs de Sinopharm.

Potrivit autorităților din Emirate, această decizie a fost luată pe baza rezultatelor studiilor clinice și după o serie de evaluari ample, scrie Reuters.

vaccin copii

De asemenea, autoritățile au subliniat că în iunie a fost desfășurat un studiu la care au participat 900 de copii vaccinați.

Sursa citată precizează că ministrul Sănătății a declarat, duminică, că 78,95% din populația Emiratelor Arabe Unite, de aproximativ 9 milioane, s-a vaccinat cu cel puțin o doză, iar 70,57% a primit și a doua doză.

Emiratele Arabe Unite au înregistrat duminică 1.519 de noi infecții cu SARS-CoV-2, ajungând la 682.377 de cazuri și la 1.951 de decese.

Etichete: vaccinare copii Sinopharm vaccin impotriva COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.