Newsflash
Internaționale

Elton John, testat pozitiv pentru COVID-19

de L. Budin - ian. 26 2022
Elton John, testat pozitiv pentru COVID-19

Celebrul cântăreț Elton John a anunţat că a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi că va fi nevoit să anuleze două concerte programate în Dallas, SUA, în cadrul turneului său mondial de adio.

Superstarul şi-a început turneul de adio „Farewell Yellow Brick Road” în 2018, planificând peste 300 de date de concerte pe parcursul a trei ani în întreaga lume, informează AFP, preluată de Agerpres.

Elton_John_performing
Sursă foto: Wikimedia Commons

 

Am contractat COVID-19, aşa că trebuie să-mi reprogramez concertele din Dallas”, a scris pe Instagram cântăreţul britanic în vârstă de 74 de ani.

Concertele erau prevăzute pentru marţi, 25 ianuarie, şi miercuri, 26 ianuarie. 

Din fericire, sunt complet vaccinat şi am făcut booster-ul, iar simptomele mele sunt uşoare, aşa că sunt încrezător că voi putea susţine concertul de sâmbătă din North Little Rock, Arkansas”, a adăugat Sir Elton John.

Cele două concerte din Dallas vor fi reprogramate, a precizat starul britanic. În septembrie 2021, el a lansat „The Lockdown Sessions”, un nou album alcătuit în întregime din colaborări cu artişti tineri.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe