Newsflash
Internaționale

Elton John şi Michael Caine încurajează britanicii să se vaccineze împotriva COVID-19

de Dorina Novac - feb. 11 2021
Elton John şi Michael Caine încurajează britanicii să se vaccineze împotriva COVID-19

Cântărețul Elton John şi actorul Michael Caine au apărut într-un clip în care încurajează oamenii să se vaccineze împotriva COVID-19.

Starul rock şi actorul, care s-au vaccinat, apar la probe pentru o reclamă a Serviciului Naţional de Sănătate (NHS) din Marea Britanie, asigurând publicul că vaccinul este sigur şi eficient, informează BBC News.

campanie vaccinare
Sursă imagine: BBC News

 

Elton John, în vârstă de 73 de ani, a declarat că a vrut să ia parte la acest videoclip pentru a le arăta oamneilor beneficiile vaccinării și modul în care acestea ne protejează pe noi și pe oamenii pe care îi iubim.  

„Deci, sper că putem să ne unim cu toții și să facem tot ce putem în lupta împotriva acestei boli nenorocite”, a adăugat cântărețul.

În clip, Elton John mimează că primeşte prima doză de vaccin. Regizorul nu pare impresionat de felul în care joacă acesta și în videoclip apare actorul Michael Caine, în vârstă de 87 de ani, care spune că vaccinul nu doare: „Nu a durut – nu mulți oameni știu asta”.

Peste 12 milioane de persoane din Marea Britanie au primit cel puțin o doză de vaccin. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe