Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Dezinfectanți în loc de parfumuri

Viața Medicală
Dr. Laura Davidescu luni, 16 martie 2020, ora 15:00

Grupul LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) a anunțat că fabricile sale de cosmetice încep să producă de luni, 16 martie, geluri dezinfectante, pentru a suplini lipsa acestora din pricina crizei provocată de coronavirus în Franța.

Grupul francez de mărci de lux LVMH a anunțat, într-un comunicat de presă citat de fr24news.com, că fabricile sale de parfumuri și cosmetice încep să producă din această săptămână geluri dezinfectante pentru mâine, care vor fi donate spitalelor din Franța, ca ajutor în lupta contra noului coronavirus.

parfum dior

"Unitățile de producție a parfumurilor și cosmeticelor de marcă" din Franța vor fabrica geluri dezinfectante în cantități mari începând de luni", a precizat grupul în comunicat. Gigantul LMVH comercializează branduri de modă, precum Louis Vuitton, de parfum, precum Christian Dior, Guerlain sau Givenchy, dar și băuturi fine (șampanie Moet). "Aceste geluri vor fi donate autorităților sanitare, în special celor pariziene", se mai arată în comunicat. Oficicialii companiei au mai menționat că măsura se va aplica atât timp cât va fi necesar.

Amintim că Franța a instituit starea de urgență din cauza pandemiei de COVID-19, magazinele cu mărfuri neesențiale, cafenelele, restaurantele și cluburile fiind deja închise de săptămâna trecută. Până duminică, 15 martie, Franța avea 4.469 cazuri de persoane infectate cu coronavirus și înregistrase 91 de decese.

foto: dior.com

Etichete: coronavirus dezinfectanti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.