Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

COVID-19: SUA își redeschid granițele călătorilor internaționali vaccinați

Viața Medicală
L. Budin marţi, 21 septembrie 2021, ora 14:05

SUA vor autoriza intrarea pe teritoriul lor a călătorilor vaccinați anti-COVID-19, venind in Uniunea Europeană și Regatul Unit. Se ridică astfel restricțiile impuse în martie 2020.

Anunțul nu este încă oficial, dar CNN și site-ul Politico citează mai multe surse anonime, informează site-ul belgian de informații 7sur7. Financial Times adaugă că ridicarea restricțiilor va intra în vigoare în noiembrie.

sua_aeroport

Călătorilor internaționali vaccinați li se va permite intrarea în SUA cu condiția să se testeze și să respecte măsurile sanitare de protecție. Un sistem de urmărire pentru contacți va fi pus la punct, a indicat coordonatorul luptei împotriva pandemiei de la Casa Albă, Jeff Zients.

Din martie anul trecut, granițele americane au fost închise pentru milioane de călători internaționali, fie ei testați sau vaccinați, o situație care a fost percepută negativ mai ales de europeni, fiindcă a creat situații personale și familiale dureroase, precizează 7sur7.

Etichete: deschidere granite sua calatori internationali vaccinati masuri protectie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.