Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Circa 3.000 de angajați ai United Airlines, testați pozitiv

Viața Medicală
L. Budin vineri, 14 ianuarie 2022, ora 15:31

Circa 3.000 de angajați din SUA ai companiei aeriene United Airlines au fost testați pozitiv pentru SARS-CoV-2, ceea a dus la anularea, pe termen scurt, a mai multor zboruri.

Într-o notă pentru salariați, Scott Kirby, CEO United Airlines, a anunțat că „un număr nedeterminat” de zboruri ar urma să fie anulate, din cauza angajaților testați pozitiv – circa 4,5% din totalul personalului United, relatează USA Today, informație preluată de Air Journal.

Trebuie să ne asigurăm că dispunem de personalul și de resursele necesare pentru a avea grijă de clienții noștri”, a afirmat Scott Kirby.

Rețeaua liniei aeriene e afectată de la Crăciun încoace, din cauza întreruperilor de activitate cauzate de criza sanitară – și de condițiile meteo proaste, înregistrate în ultimul timp în SUA, subliniază Air Journal.

Într-o singură zi, pe timpul vacanțelor de sfârșit de an, o treime a salariaților United din cadrul aeroportului Newark-Liberty s-au îmbolnăvit, au arătat oficialii companiei aeriene.

United Airlines a fost una din primele companii americane care au impus vaccinare obligatorie anti-COVID și care s-a dispensat de serviciile celor care au refuzat să se supună acestui deziderat – lucru care i-a adus o mulțime de critici, arată și The Washington Post.

În nota sa, Kirby a apărat această politică a companiei, arătând că vaccinarea i-a protejat pe angajați de cele mai severe efecte ale coronavirusului. El a subliniat că echipele sale care intră în contact cu publicul „continuă să desfășoare eforturi enorme” în timpul acestei perioade dificile și stresante, marcată de răspândirea variantei Omicron.

Apreciez profesionalismul vostru, creativitatea și abordarea plină de considerație – asta face cu adevărat toată diferența, ajutându-ne să gestionăm impactul asupra clienților noștri”, le-a mai spus CEO-ul salariaților. 

Etichete: angajati united airlines testati pozitiv zboruri anulate personal vaccinat

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.