Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Aproximativ 70% dintre pasagerii unei curse aeriene, testați pozitiv la aterizare

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 7 ianuarie 2022, ora 11:17

Peste 120 de pasageri care au sosit în orașul Amritsar, din nordul Indiei, cu un zbor charter din Italia, au fost testați pozitiv pentru COVID-19.

Deşi ar fi trebuit să prezinte un test COVID-19 negativ pentru a se îmbarca, aproximativ 70% dintre pasagerii unui zbor de la Milano la Amritsar au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus la sosirea în India, miercuri după-amiază, scrie Agerpres.

pasageri cu COVID
Sursă imagine: bbc.com

La aterizare, cei 160 de adulţi aflaţi la bordul zborului au fost testaţi din nou şi 125 de teste s-au dovedit pozitive, potrivit mass-media indiene joi, citând oficiali.

Cei 125 de pasageri pozitivi au fost imediat plasaţi în carantină instituţională, potrivit canalului de televiziune NDTV.

După un val feroce şi mortal de coronavirus anul trecut, numărul de cazuri în India a fost redus luni de zile, dar de ceva timp a crescut brusc.

Totuşi, la nivel naţional, aproape 91.000 de persoane au fost testate pozitiv joi, deşi probabil există un număr semnificativ de cazuri neraportate.

Etichete: pasageri cu COVID teste covid pasageri pozitivi

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC