Newsflash
Internaționale

Anglia: doar 7 zile de izolare pentru persoanele cu test pozitiv COVID

de L. Budin - dec. 22 2021
Anglia: doar 7 zile de izolare pentru persoanele cu test pozitiv COVID

Guvernul britanic a redus de la zece la şapte zile perioada de izolare prevăzută în Anglia pentru persoanele vaccinate, care au contractat COVID-19.

Începând de miercuri, 22 decembrie, persoanele care au două teste antigen negative realizate în ziua a şasea şi a şaptea după ce au fost testate pozitiv vor putea ieşi din izolare, relatează AFP, preluată de Agerpres.

test-rapid-covid

Potrivit guvernului, acest lucru va permite mai multor persoane să petreacă Crăciunul cu familiile lor, fără să transmită virusul.

Această relaxare a regulilor survine în momentul în care Regatul Unit, una dintre ţările cele mai afectate de pandemie, cu peste 147.000 de decese, se confruntă cu un nou vârf de infectări cauzate de varianta Omicron.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe