Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Actorul Tom Holland a făcut o pauză de la rețele sociale, pentru sănătatea mintală

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 19 august 2022, ora 13:58

Actorul care l-a interpretat pe Spiderman în filme precum „Omul-Păianjen: Niciun Drum Spre Casă” și „Omul-Păianjen: Departe de casă” recunoaște că a făcut o pauză de la social media pentru a avea grijă de sănătatea lui mintală.

Într-un mesaj publicat în urmă cu câteva zile pe pagina sa oficială de instagram, Tom Holland mărturisește că „trebuie să vorbim despre sănătatea mintală”. 

tom holland

„Bună și la revedere... Am făcut o pauză de la social media pentru sănătatea mea mintală, dar m-am simțit obligat să vin aici și să vă vorbesc despre @stem4org.”, a scris actorul, făcând referire la Stem4, o organizație caritabilă care susține sănătatea mintală pozitivă în rândul adolescenților. 

Puteți vedea aici mesajul integral în format video. 

„De aproape o oră am tot încercat să fac acest video. Am făcut o pauză de la social media pentru sănătatea mea mintală, deoarece consider că instagram și Twitter sunt rețele care stimulează în exces și într-un mod anormal, pot fi copleșitoare. Mă simt prins ca într-o spirală atunci când citesc lucruri despre mine online și, în cele din urmă, ele sunt foarte dăunătoare pentru sănătatea mea mintală”, a spus actorul în filmulețul postat pe contul său de instagram. 

Etichete: sanatate mintala adolescenti sanatate mintala tom holland constientizare social media instagram

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.