Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

Un spray împotriva virusurilor va fi lansat la începutul anului viitor

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 17 decembrie 2020, ora 13:07

Un produs care ține răceala, gripa și noul coronavirus la distanță va fi lansat, la începutul anului viitor, în România.

Potrivit unui comunicat de presă, este vorba despre ViruProtect Stada, un produs sub formă de spray oral ce acționează împotriva virusurilor de răceală și gripă.

tine virusurile la distanta

„ViruProtect Stada acționează exact acolo unde se instalează virusurile: în cavitatea bucală și în gât, unde blochează și dezactivează majoritatea virusurilor ce provoacă răceala și gripa, inclusiv SARS-CoV-2, și protejează împotriva infectării căilor respiratorii inferioare”, se arată în comunicat.

ViruProtect. Referinta - Gudmundsdottir et al. (2020) J Med Virol, doi 10.1002jmv.26554

STADA Romania este parte integrantă a grupului STADA Arzneimittel AG și este prezentă pe piața din România din anul 1997 prin Stada M&D SRL și Stada Hemofarm SRL.

Stada are un portofoliu variat de produse, oferind pacienților atât medicamente inovative și generice, medicamente fără prescripție medicală, produse farmaceutice specializate (biosimilare), cât și produse CHC (Customer Health Care).

Etichete: spray oral ViruProtect Stada SARS-Cov-2 virusuri raceala gripa

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.