Newsflash
Industria farmaceutică

Terapia S.A. intenționează să preia marca Uractiv

de Florentina Ionescu - iun. 30 2022
Terapia S.A. intenționează să preia marca Uractiv

Consiliul Concurenței a anunțat că analizează preluarea mărcii „Uractiv” de către compania Terapia.

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Terapia S.A. intenţionează să preia marca „Uractiv” deținută de Fiterman Pharma S.R.L. și Look Ahead S.R.L., se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

medicamente

Pe lângă marca „Uractiv”, Terapia S.A mai preia toate activele asociate acestei mărci, adică suplimentele alimentare utilizate pentru îngrijirea urologică și menținerea sănătății tractului urinar.

Terapia S.A. face parte din grupul Sun Pharma și este implicată în producția, comercializarea de medicamente generice, produse comercializate sub diverse mărci, eliberate pe bază de prescripție medicală, respectiv fără prescripție medicală (RX și OTC), suplimente alimentare și biocide.

Principalele arii terapeutice acoperite de produsele Terapia sunt reprezentate de domeniile cardiovascular, respirator, analgezice, gastro-intestinal, sistemul nervos central și dermatologie.

Fiterman Pharma  SRL produce preparate farmaceutice, iar Look Ahead SRL desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management.

„În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.”, se arată în comunicatul Consiliului Concurenței.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe