Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

Terapia anunță noi numiri în echipa de management

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 27 octombrie 2020, ora 11:33

Terapia - o companie Sun Pharma anunţă o nouă structură corporativă, începând cu 1 noiembrie 2020. Dragoş Damian, director general, este promovat la nivel regional, iar Bogdan Ungureanu preia poziţia de country manager.

Potrivit unui comunicat de presă, Dragoş Damian a fost promovat director regional pentru Europa de Est şi Rusia, iar Bogdan Ungureanu a fost numit noul country manager.

terapie sun pharma
Sursă imagine: Pixabay

 

Dragoş Damian îşi va valorifica experienţa de afaceri în pieţe emergente, obţinută din rolul său actual din organizație în regiunea Europei de Est, preluând operaţiunile din Rusia.

Din poziţia de director regional pentru Europa de Est şi Rusia, Dragoş Damian va coordona strategia de business regională şi dezvoltarea operaţiunilor grupului în Rusia, dar şi activitatea site-ul de producție al subsidiarei Biosintez din regiune.

„Sunt încântat să pot implementa strategii de dezvoltare în regiuni cu un potenţial atât de mare. Grupul Sun Pharma, din care face parte compania Terapia, are la dispoziţie numeroase oportunităţi de creştere în aceste regiuni, inclusiv prin medicamentele fabricate în România”, a declarat dr. Dragoş Damian.

Simultan, Dragoș Damian va conduce în continuare, în calitate de CEO, strategia și operațiunile locale pentru Terapia, inclusiv unitatea de producţie de la Cluj.

Totodată, Terapia anunţă şi numirea lui Bogdan Ungureanu în funcţia de country manager. Anterior acestei numiri, Bogdan Ungureanu deținea poziția de director comercial, funcție pe care o va exercita în continuare.

„Realizările companiei noastre de până acum au fost remarcabile şi ne propunem să continuăm să impactăm pozitiv vieţile pacienţilor români prin facilitarea accesului la noile medicamente din portofoliul Terapia”, a menţionat dr. Bogdan Ungureanu, noul country manager Terapia.

Etichete: Terapia medicamente industria farmaceutica

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.