Newsflash
Industria farmaceutică

Sercin Giray este noul director general al Bayer România

de Dorina Novac - iun. 2 2020
Sercin Giray este noul director general al Bayer România

Sercin Giray a preluat conducerea Bayer România, Bulgaria și Republica Moldova de la predecesorul ei Pascal Cassecuelle, care își va continua activitatea în funcția de Head of Supply Chain EMEA pentru Divizia Crop Science.

Potrivit unui comunicat de presă, Sercin s-a alăturat Grupului de Țări în septembrie 2017, când a preluat responsabilitatea conducerii ca CFO.

Aceasta este licențiată în Administrarea Afacerilor în limba germană – specializarea Controlling și și-a început cariera în Bayer în 1999, în aria de Contabilitate și Finanțe, în Turcia.

noul director general
Sercin Giray

 

În 2008 a devenit Head of Group Reporting, Bayer Turcia și, după 2 ani de succes în acest rol, a continuat dezvoltarea profesională în cadrul Bayer AG, în Germania, ca și Corporate Finance - Financial Country Coordination – pentru Regiunea Europa. În 2013, Sercin a revenit în Turcia și începând cu 2014 a condus echipa de contabilitate.

„Bayer este lider în domeniul științelor vieții și va continua să deservească fermierii, pacienții și profesioniștii din domeniul sănătății din România, Bulgaria și Republica Moldova, prin Diviziile sale Crop Science, Pharmaceuticals și Consumer Health. (...) Compania noastră își urmărește obiectivele de sustenabilitate cu aceeași dedicație pe care o alocă realizării obiectivelor sale financiare. Vom rămâne fideli viziunii noastre, «Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană», mai ales acum, când actuala criză sanitară a mărit importanța activităților noastre, în domeniul agriculturii și sănătății, pentru societatea din jurul nostru”, a afirmat Sercin Giray, cu ocazia numirii sale.

Operațiunile locale ale Grupului de Țări au atins o cifră de afaceri de peste 335 milioane EUR în 2019, din care divizia Crop Science deține 62%, divizia Pharmaceuticals 27% și divizia Consumer Health 11%. Cu Stația de Procesarea a Semințelor din Sinesti, România, Bayer a ajuns la exporturi de semințe de peste 65 de milioane EUR în 2019.

Grupul de Țări are peste 480 de angajați în cele trei țări, cu sediile principale în București și Sofia.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe