Newsflash
Industria farmaceutică

(P) Mercedes-Benz eVito Furgon, un partener de nădejde pentru industria farma

de - sept. 18 2020
(P) Mercedes-Benz eVito Furgon, un partener de nădejde pentru industria farma

Mercedes-Benz Vans continuă promisiunea de a oferi modele electrice pentru toate liniile de autovehicule comerciale ușoare și prezintă eVito Furgon, pregătit pentru drumurile din România.

Un partener de nădejde pentru orice afacere care are nevoie de sprijin logistic, Mercedes-Benz eVito Furgon este pregătit și pentru universul dinamic al industriei de farmaceutice și sănătate.

Mercedes-Benz eVito Furgon (1)

Mercedes-Benz eVito Furgon (2)

Mărimea, calitatea, confortul și siguranţa noului eVito Furgon sunt factori esenţiali pentru un autovehicul comercial utilizat pentru transportul și distribuţia de farmaceutice. Siguranţa produselor transportate și timpul de livrare mai scurt înseamnă că produsele vor ajunge mai repede la locaţie, iar avantajul mobilităţii electrice va fi sesizabil de către distribuitori prin scăderea costurilor de combustibil.

Strategia de mobilitate electrică Mercedes-Benz Vans se bazează pe cele cinci elemente principale - un ecosistem holistic, expertiză în industrie, profitabilitate, co-crearea și dezvoltarea tehnologiei împreună cu specialiștii Daimler.

Așadar, eVito Furgon, cu o autonomie combinată de aproximativ 150 km, viteză maximă de până la 160 km/h, sarcină utilă de aproximativ 1.000 kg și volum de încărcare de până la 6,6 m3, continuă tradiţia redefinirii standardelor de performanţă în segmentul său.

Capacitatea bateriei de 40 kWh oferă modelului electric eVito o autonomie de aproximativ 150 km. Chiar și în condiţii nefavorabile, cum ar fi temperaturi scăzute, cu bateria încarcată complet poate ajunge la 100 km. Astfel, autoutilitara de dimensiuni medii este perfect configurată pentru utilizare în localităţi urbane de către distribuitori și producători din industria farmaceutică.

Bateria poate fi complet încărcată în aproximativ șase ore, însă la o staţie rapidă de încărcare, datorită capacităţii sale maxime de 85 kW, această durată poate fi redusă. Când vine vorba de viteză, clientul poate alege între două opţiuni: o viteză maximă de 80 km/h, care îndeplinește toate cerinţele din traficul urban, păstrând în același timp energia și creșterea autonomiei, iar dacă este nevoie de o viteză mai mare, în cazul unei urgenţe, clientul poate alege o viteză maximă de până la 120 km/h.

Modelul electric își demonstrează flexibilitatea și adaptarea la cerinţele și așteptările clienţilor pentru utilizarea de zi cu zi, oferind totodată un spaţiu de încărcare generos. eVito Furgon are o capacitate de încărcare utilă de maxim 1.032 kg și un volum maxim de încărcare de 6,6 m3, greutatea brută maximă a vehiculului fiind de 3.200 kg. Acest spaţiu extins garantează transportul în siguranţă unor cantitaţi mari de produse, reducând numărul de drumuri pe care un distribuitor trebuie să le facă.

Mai mult decât atât, eVito Furgon poate fi modificat în vederea acomodării unei încărcături cât mai variate, având opţiunea de a instala un sistem izotermic/frigorific pentru transportul produselor farmaceutice la temperatura optimă. Adăugarea acestei opţiuni poate fi discutată împreună cu un reprezentant al unui centru autorizat Mercedes-Benz Vans. 

Mercedes-Benz Vans utilizează cea mai avansată tehnologie pentru a putea profita de oportunităţile oferite de progresul tehnologic din digitalizare, automatizare și robotică. Astfel, cu ajutorul sistemelor de asistenţă, transportul produselor sensibile se va realiza în perfectă siguranţă și confort.

De-a lungul timpul, autovehiculele comerciale ușoare Mercedes-Benz Vans au devenit un etalon pentru transportul logistic și de persoane, iar integrarea cu industria farmaceutică și medicală a venit în mod natural, rezultatele fiind vizibile în nenumăratele afaceri naţionale și internaţionale care și-au consolidat o flotă logistică Mercedes-Benz Vans.

Noul Mercedes-Benz eVito Furgon este un partener de nădejde pentru afaceri, mereu gata de acţiune, spaţios și eficient, pregătit să străbată drumul către succesulcompaniei tale.

Preţul autovehicului (TVA inclus) este de la 49.587,30 euro.

Mercedes-Benz

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz Vans sunt disponibile online la www.mercedes-benz.ro/vans/ro și www.media.daimler.com.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe