Newsflash
Industria farmaceutică

Lidija Milicevic este noul Director General Sanofi Pasteur Romania și Moldova

de Florentina Ionescu - iul. 31 2020
Lidija Milicevic este noul Director General Sanofi Pasteur Romania și Moldova

Sanofi România a anunțat că Lidija Milicevic a fost numită în funcția de Director General al diviziei de vaccinuri, una dintre cele patru divizii de business ale filialei din România și Moldova.

De profesie medic și cu o experiență de peste 18 ani în industria farmaceutică, dr. Lidija Milicevic (foto) s-a alăturat echipei Sanofi în 2018, ocupând funcția de Head of Operations Sanofi Pasteur pentru țările Adriatice, non-EU, pentru ca începând cu 1 iunie 2020 să preia poziția de General Manager Sanofi Pasteur, România și Moldova, se arată într-un comunicat remis redacției.

Lidija Milicevic_GM Sanofi Pasteur Romania Moldova

V-ar putea interesa și: Dr. Iulia Ionescu este noul Country Lead al Sanofi România și Moldova

„Preiau cu mândrie poziția de Director General al diviziei locale de vaccinuri, dedicându-mă cu responsabilitate misiunii Sanofi de a fi un partener de încredere pentru sistemul de sănătate românesc, contribuind alături de comunitățile medicale, autorități și partenerii noștri la efortul comun de a crește acoperirea vaccinală și de a îmbunătăți accesul la vaccinurile care protejează viața”, a declarat dr. Lidija Milicevic, Director General Sanofi Pasteur Romania & Moldova.

Totodată, aceasta a precizat că angajamentul companiei pe care o reprezintă este să dezvolte vaccinuri noi și îmbunătățite care să susțină sănătatea și calitatea vieții românilor, precum și să fie un partener în programele naționale de vaccinare existente și potențialele inițiative de extindere a acestora.

De peste 20 de ani, sănătatea publică a românilor este o prioritate pentru Sanofi Pasteur, divizia de vaccinuri a Sanofi. Compania oferă soluții de imunizare pentru tot parcursul vieții: de la sugari, copii, adolescenți, până la adulți și grupe de persoane aflate la risc.

Portofoliul Sanofi Pasteur disponibil în România oferă protecție împotriva unor boli infecțioase precum difterie, tetanos, tuse convulsivă, hepatită A și B, poliomielită, precum și împotriva unor afecțiuni invazive cauzate de Haemophilus influenzae tip b (Hib), rabie, febră tifoidă, febră galbenă și gripă sezonieră. De asemenea, compania investește în educarea populației cu privire la importanța și necesitatea vaccinării pe tot parcursul vieții.

Cine este Lidija Milicevic

Absolventă a Universității de Medicină din Belgrad, dr. Lidija Milicevic și-a început activitatea profesională ca medic generalist în Belgrad. Începând cu anul 2002, se alătură companiei farmaceutice Stada, în cadrul căreia a ocupat diverse funcții, cu responsabilitate crescândă, în departamentele de vânzări și marketing.

Lidija Milicevic_GM Sanofi Pasteur Romania Moldova_2

Și-a desăvârșit pregătirea profesională și a acumulat experiență lucrând în arii terapeutice diverse și coordonând echipe regionale. Se alătură echipei Sanofi în 2018, când a preluat poziția de Head of Operations Sanofi Pasteur pentru țările Adriatice, conducând activitatea a cinci țări.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe