Newsflash
Industria farmaceutică

Compania farmaceutică Teva lansează un nou brand în România

de Dorina Novac - oct. 27 2020
Compania farmaceutică Teva lansează un nou brand în România

Compania farmaceutică Teva anunță un nou brand și o nouă identitate vizuală pentru toate produsele sale din România.

Teva Pharmaceuticals își extinde procesul de rebranding început în 2018 în SUA și continuat și în Europa, astfel încât imaginea sa corporate și produsele sale la nivel global, inclusiv în România, să fie așezate sub același brand și identitate vizuală.

companie farma
Sursă imagine: Pixabay

Potrivit unui comunicat de presă, noul brand este o etapă firească pentru Teva, după un lung proces de achiziții la nivel global, pentru a deveni o organizație unitară, mai simplă și mai agilă și, totodată, un nou angajament pe care compania și-l ia în relația cu pacienții, cu profesioniștii și alți parteneri din domeniul sănătății.

„Rolul Teva Pharmaceuticals în România este nu doar de a produce și a pune pe piață medicamente care salvează vieți într-o gamă largă de afecțiuni, ci și acela de a crea o experiență de calitate pacienților care folosesc produsele farmaceutice Teva. De aceea, lansarea noului brand Teva în România vine și cu un nou website care oferă, printre altele, informații de interes general despre produsele farmaceutice Teva disponibile în România pentru tratarea afecțiunilor din diverse arii terapeutice precum neurologie (de ex. scleroza multiplă), oncologie, hematologie, psihiatrie, afecțiuni respiratorii”, a declarat Stana Moisescu, director general Teva Pharmaceuticals România.

Stana Moisescu
Stana Moisescu, director general Teva Pharmaceuticals România

 

Teva Pharmaceuticals este prezentă în România încă din anul 2006. În 2016, aceasta a achiziționat la nivel global compania Actavis, divizia de medicamente generice a grupului Allergan.

În urma acestei tranzacții și a integrării activităților la nivel local, au rezultat în România 3 unități de business distincte: Unitatea Comercială, Centrul Global de Excelență în Farmacovigilență și Sindan Pharma, fabrica de medicamente oncologice din București.

„Sub umbrela noului brand, precum și prin acțiuni concrete de sprijin al pacienților și comunității medicale din România, prin implicare activă în diverse acțiuni cu caracter social și de sprijin în folosul comunității, ne dorim ca Teva să-și consolideze prezența pe piața din România și să contribuie nemijlocit la sănătatea și calitatea vieții pacienților români”, a mai spus Stana Moisescu.

Implementarea actualei strategii de brand și a identității vizuale Teva se va desfășura până la finalul anului 2021, urmând ca noul brand să se regăsească pe tot portofoliul de produse farmaceutice Teva din România.

Noul website Teva România poate fi vizualizat prin accesarea link-ului www.tevapharm.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe