Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

Claudia Fleischer este noul director general al Roche în România

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 13 aprilie 2021, ora 10:30

Claudia Fleischer a fost desemnată noul director general al companiei Roche România. Ea a preluat această poziție la 1 aprilie 2021 de la Claudiu Cheleș, care a ocupat funcția de director general în ultimele șase luni.

Claudiu Cheleș va continua în cadrul companiei în rolul său de patients & customers value head, responsabil de structura comercială a companiei, se arată într-un comunicat de presă remis redacției. 

Claudia Fleischer_Roche Romania General Manager_lowrez
Claudia Fleischer

 

Claudia Fleischer are peste 17 ani de experiență în industria farmaceutică, unde a deținut mai multe poziții de conducere, cu responsabilități în dezvoltarea tehnică și clinică de produse medicale, în mai multe departamente din cadrul diviziilor de Diagnostic și Farmaceutice ale Grupului Roche.

Claudia Fleisher și-a început cariera în Grupul Roche în 2004, din poziția de global trial coordinator, pharma technical development. În 2015 a fost numită audit director global functions, înainte de a prelua ultimul său rol de director general, Roche Diagnostics Automation Solutions în 2017. Ea este farmacist licențiat și deține un doctorat în Chimie Farmaceutică de la Universitatea Ludwig-Maximilian din Munchen, Germania.

„Sunt cu adevărat onorată de oportunitatea de a conduce Roche România și de a-mi oferi contribuția la îmbunătățirea vieții pacienților din România. Doresc să îi mulțumesc lui Claudiu Cheleș pentru eforturile sale deosebite din ultimele luni de a pregăti organizația pentru provocările viitoare din domeniul sănătății”, a declarat Claudia Fleischer, director general Roche România. 

Aceasta a adăugat că, șa nivel global, sistemele medicale se află sub continuă presiune, în timp ce pacienții sunt adesea copleșiți și nu primesc îngrijirile de care au nevoie.

„De aceea, prioritățile mele vor fi să facilitez accesul pacienților la tratamentele inovatoare de care au nevoie și să îmbunătățesc calitatea vieții pentru pacienți și familiile lor. Dorim să abordăm aceste aspecte în parteneriat, așa că mă voi concentra mai strâns asupra colaborărilor cu profesioniști în domeniul medical și alți parteneri pentru a contribui la atingerea scopului nostru comun: mai multe soluții medicale, cu un cost mai scăzut asupra societății”, a adăugat noul director general al Roche România.

În noul său rol, Claudia Fleischer va superviza transformarea filialei către o nouă structură care va răspunde mai bine nevoilor sistemului medical și ale pacienților din România.

Ea va lucra de asemenea îndeaproape cu asociațiile din industrie precum și cu o gamă largă de parteneri, atât din mediul public cât și cel privat, pentru a facilita accesul pacienților la cele mai noi inovații medicale și pentru a implementa viziunea Roche asupra medicinei personalizate – diagnosticul corect, pentru fiecare pacient, la momentul potrivit.

Etichete: Claudia Fleischer roche Roche România Grupul Roche produse medicale industria farmaceutica tratamente inovatoare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.