Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

Biofarm donează 1 milion de lei pentru lupta împotriva COVID-19

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 21 aprilie 2020, ora 11:48

Biofarm s-a alăturat luptei de combatere a noului coronavirus în România printr-o donație de 1 milion de lei. Aceste fonduri vor contribui la sprijinirea echipelor medicale din prima linie cu echipamente de protecție și aparatură medicală.

Compania farmaceutică s-a alăturat celorlalte inițiative care demonstrează că, în fața unui astfel de dușman neconvențional, oamenii pot da dovadă de solidaritate. Acest gest vine în completarea unei serii de acțiuni Biofarm care au pornit mereu din dorința de a face bine.

coronavirus donatie

Cea mai recentă astfel de inițiativă a fost donația de 200.000 lei către Asociația „Zi de Bine” în campania # scutpentruspitale. Această sumă a mers către mai multe spitale din țară pentru achiziția de echipamente și aparatură medicală.

„Binele de a trăi mai bine, sloganul care ne definește și este în armonie cu valorile noastre, neconduce și în acest demers. Am ales să donăm 1 milion de lei pentru ca cei din linia întâi să poată lupta împotriva noului Coronavirus, să poată achiziționa echipamentele necesare pentru a se putea proteja pe sine, pe pacienții aflați acum în spitale și pe viitorii pacienți,” a spus Cătălin Vicol, director general Biofarm.

Din poziția de jucător cheie pe piața farmaceutică și companie care, de aproape 100 de ani, are ca scop central dorința de a face bine, Biofarm se angajează nu doar să păstreze ritmul la capacitatea de dinainte de criză, ci și să ajute concret sistemul medical găsind soluții pentru „durerile” oamenilor. În acest caz, oferind sprijin în lupta spitalelor cu COVID-19.

BIOFARM logo

„Nu putem trece peste această încercare a sistemului medical decât cu solidaritate și responsabilitate. Suntem solidari cu colegii noștri din spitale care luptă în linia întâi și îi susținem cu echipamentele necesare. Totodată, facem apel la clienții noștri să fie responsabili și să respecte măsurile de restricții impuse de autorități în această perioadă. Suntem aproape de ei cu tot ce au nevoie. Noi lucrăm la capacitatea de dinainte de criză pentru ca aceștia să își poată urma în continuare tratamentele ca și până acum,” a mai precizat Cătălin Vicol, director general Biofarm.

Cu aproape 100 de ani de viață, compania farmaceutică Biofarm are peste 200 de produse în portofoliu și acoperă peste 60 de arii terapeutice.

Sursă imagine: Pixabay

Etichete: Biofarm coronavirus in romania donatie scutpentruspitale

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.