Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

Bilanț Biofarm, în anul în care compania marchează centenarul

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 27 octombrie 2021, ora 18:21

În anul în care aniversează centenarul, reprezentanții companiei Biofarm spun că vor continua investițiile și extinderea în piețele externe.

Biofarm, unul dintre cei mai importanți producători de medicamente din România, a înregistrat în perioada 2017 – 2020 o creștere agregată de 8% din punct de vedere al cifrei de afaceri și de 15% în termeni de profit, se arată într-un comunicat transmis redacției. 

medicamente

Veniturile nete din vânzări realizate în primul semestru al anului 2021 au fost de peste 117 milioane lei, în creștere cu 14% față de primul semestru al anului 2020, potrivit sursei citate.

În ultimii patru ani, piața farmaceutică românească a fost într-o continuă schimbare, spune Cătălin Vicol, director general al companiei farmaceutice, iar în opinia sa, consumatorii din categoria Consumer Healthcare din țara noastră devin tot mai sofisticați și mai atenți la produsele pe care le aleg. 

Compania, un important jucător din industria farmaceutică locală în categoria Consumer Healthcare, ocupă, din perspectivă volumică, locul doi, cu 9,8 milioane de unități vândute către consumatorul final.

În prezent, portofoliul Biofarm include peste 20 de branduri reprezentative, se mai arată în comunicatul transmis redacției în contextul aniversării a 100 de ani de existență a companiei farmaceutice.

Etichete: Biofarm medicamente companie farmaceutica centenar aniversare biofarm

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.