Newsflash
Industria farmaceutică

ARPIM are un nou vicepreședinte

de Dorina Novac - ian. 19 2021
ARPIM are un nou vicepreședinte

Sévan Kaloustian a fost ales vicepreședinte al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM), cu un mandat de 2 ani, în cadrul celei mai recente Adunări Generale a organizației.

Prin această nouă poziție, managing directorul al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România va continua întărirea misiunii companiei la nivel local, prin colaborare și dialog deschis cu autoritățile și stakeholderii din domeniul sănătății, potrivit unui comunicat de presă.

Sevan Kaloustian_Managing
Sévan Kaloustian

Cu o experiență de peste 10 ani în industria farmaceutică, Sévan Kaloustian a avut un rol cheie în cadrul companiei Janssen, în facilitarea accesului pacienţilor la medicamentele inovatoare din portofoliul acesteia, ocupând diferite funcții în mai multe ţări.

Citește și: Alina Culcea are un nou mandat la conducerea ARPIM

A absolvit un doctorat în Farmacologie şi un program de masterat în farmaco-economie, ambele urmate în cadrul Universităţii Montreal, Canada, continuând apoi cu un program post-doctoral la Academia Sinica din Taiwan şi un curs de specializare digitală în cadrul Columbia Business School, New York.

„Johnson &Johnson România are un angajament de lungă durată în relația cu ARPIM, cu autoritățile române din domeniul sănătății, cu societatea și pacienții. Misiunea noastră este clară și drumul nostru e trasat: vom lucra împreună pentru a continua creșterea accesului pacienților la medicamente inovatoare, avansând totodată efortul comun în privința taxei clawback, a modelului de stabilire a prețurilor, a predictibilității listei de rambursare a medicamentelor compensate și conturării unei legislații mai favorabile studiilor clinice”, a declarat Sévan Kaloustian, managing director al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe