Newsflash
Industria farmaceutică

A&D Pharma - Dr.Max face o donație pentru achiziționarea echipamentelor de protecție

de Dorina Novac - apr. 16 2020
A&D Pharma - Dr.Max face o donație pentru achiziționarea echipamentelor de protecție

Grupul A&D Pharma - Dr.Max susține campania de donații prin care Crucea Roșie Română strânge fonduri necesare dotării spitalelor din România cu echipamentele necesare personalului medical aflat în prima linie în lupta cu COVID-19.

Potrivit unui comunicat de presă, grupul A&D Pharma - Dr.Max face și o donație financiară către Crucea Roșie care va ajuta la achiziționarea a 1000 de echipamente de protectie si 30.000 manusi de protectie, necesare spitatelor din România.

echipamente de protectie

„Trăim vremuri în care este mai clar ca niciodată că oamenii au nevoie de oameni. Că fiecare gest de solidaritate contează. Facem front comun cu acest mesaj de solidaritate publică și am decis ca spoturile TV Dr. Max să devină o voce în acest sens. Ne alăturăm, astfel, mesajului Crucii Roșii Române și spunem împreună Donează și tu 2 euro prin sms la 8827 cu textul – oameni - în dorința de a putea contribui la lărgirea cercului de solidaritate în această perioadă”, spune Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma Group.

De asemenea, lanțul de farmacii Dr. Max depune toate eforturile ca în această perioadă să răspundă cât mai bine nevoilor celor care le trec pragul, cu stocuri în permanență actualizate și în condiții de maximă siguranță.

„În această perioadă de criză, orice sprijin este prețios. Mulțumim Grupulului A&D Pharma - Dr.Max pentru inițiativa de a susține campania Crucii Roșii Române, atât prin alocarea de fonduri destinate echipamentelor de protecție, dar și prin promovarea campaniei noastre în rândul populației. Eforturile personalului medical român sunt uriașe, așa că este esențial ca în această perioadă să fim cât mai mulți, uniți și alături de ei”, a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

Dr.Max a intrat recent în viața românilor, cu peste 400 de farmacii în toată țara.

 


Notă autor:

Sursă imagine: Pixabay

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe