Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Hi-tech & Gadgets

Viitorul aparţine terapiilor personalizate

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ vineri, 10 decembrie 2010

    Medicina personalizată, domeniu în plină dezvoltare în lume, dar şi în atenţia cercetătorilor din România, a fost tema aleasă pentru Simpozionul Naţional de Patologie cu participare internaţională, desfăşurat recent, în organizarea Institutului „Victor Babeş“ din Bucureşti, sub egida Academiei Române, Academiei de Ştiinţe Medicale şi a Academiei Internaţionale de Patologie (Diviziunea română). Publicăm o relatare de la acest important eveniment, precum şi câteva din concluziile ştiinţifice desprinse, în exclusivitate pentru „Viaţa medicală“, de dnii acad. Laurenţiu M. Popescu, conf. dr. Mihai Hinescu şi dr. Mircea Leabu, într-un grupaj realizat de dna dr. Maria Dragotă. (...)

   Între 9 şi 12 noiembrie a.c., Institutul Naţional de Patologie „Victor Babeş“, Academia Română – Secţia de ştiinţe medicale, Academia de Ştiinţe Medicale şi Diviziunea română a Academiei Internaţionale de Patologie au organizat Sesiunea Anuală a Institutului „Victor Babeş“ şi al 7-lea Simpozion Naţional de Patologie „Medicina personalizată“ cu participare internaţională, prilej de abordare a realizărilor şi provocărilor dintr-un domeniu în plină dezvoltare în întreaga lume. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.