Newsflash
Hi-tech & Gadgets

UMFCD Accel, program inovator pentru studenții și absolvenții UMF „Carol Davila”

de Florentina Ionescu - apr. 6 2021
UMFCD Accel, program inovator pentru studenții și absolvenții UMF „Carol Davila”

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, prin Centrul de inovație și e-Health, lansează în luna aprilie 2021 un nou program inovator adresat studenților și absolvenților săi.

UMFCD Accel, acceleratorul universitar de soluții digitale, este un program complex de dezvoltare a aptitudinilor antreprenoriale și de punere în practică a acestora. 

umfcd accel site

Programul, organizat în parteneriat cu Institutul de Excelență în Antreprenoriat, vizează accelerarea progresului digital și inovației în sănătate, dezvoltarea de soluții digitale inovatoare.

Totodată, el poate fi o platformă de colaborare pentru îmbunătățirea ecosistemului de digitalizare în sănătate în România, se arată pe site-ul oficial.

Programul va oferi cadrul optim pentru a genera soluții digitale practice și inovatoare care să diminueze barierele din sistemul de sănătate din România utilizând tehnologie și software.

Experiență de neuitat în antreprenoriat

Echipa care va implementa proiectul este condusă de Matei Dumitrescu, unul dintre cei mai cunoscuți experți în accelerare din România, căruia i se vor alătura Dragoș Nicolaescu, Peter Barta și Diana Ciobănete, implicați și în programul „Commons Accel”.

Participanții vor avea parte de o experiență de neuitat în antreprenoriat susținută de unii dintre cei mai apreciați mentori de business și experți în dezvoltare de startup-uri.

Acceleratorul de afaceri in soluții digitale vine cu o curriculă completă și modernă, plină de aplicații practice și networking cu antreprenori cu zeci de ani de experiență și experți în accelerarea startup-urilor tinere către succes.

Cum vă puteți înscrie la UMFCD Accel

Înscrierile la acest program susținut de Administrația Prezidențială se fac începând din 5 aprilie, accesând acest link utilizând adresele de email instituționale. Perioada de desfășurare a programului este 12 aprilie 2021 – 10 iunie 2021. Persoanele interesate pot afla mai multe informații accesând accel.umfcd.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe