Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Hi-tech & Gadgets

TOP. Cele mai căutate aplicații de sănătate din lume în 2020

Viața Medicală
Dr. Laura Davidescu luni, 15 iunie 2020, ora 10:01

Iată care este topul celor mai descărcate aplicații de sănătate din magazinul Google Play în primul trimestru al anului 2020, conform datelor Statista.

Numărul total al aplicațiilor de smartphone disponibile a depășit milioane bune. La începutul anului, cel mai mare magazin virtual de aplicații era Google Play, cu peste 2,65 milioane de aplicații, secondat de AppStore, cu 1,85 milioane de aplicații.

Dintre acestea, un important loc îl ocupă și aplicațiile de sănătate. Iată care au fost cele mai descărcate aplicații de către utilizatorii de terminale cu sistem Android în primul trimestru al acestui an, conform datelor publicate de Statista.

Pe primul loc se situează Home Workout – No Equipment, descărcată de peste 2,6 milioane de persoane, urmată de o aplicație braziliană “de sezon”, și anume Coronavírus, cu 2,16 milioane de descărcări. Pe locul al treilea la număr de downloads se situează Samsung Health, cu 1,81 milioane.

Topul este completat de aplicații precum Lose Weight App For Women (1,61 milioane descărcări), Six Pack in 30 Days (1,17 mil), Mi Fit, Lose Weight App for Men, Muscle Booster, Female Fitness și Lose Weight in 30 Days.

aplicatii downloads q1 Din datele prezentate, se observă cu ușurință că începutul de an a fost dominat de dorința oamenilor de a pierde în greutate și de a face mai multă mișcare, topul fiind dominat de aplicații dedicate acestor scopuri.

S-ar putea să te intereseze și:

Aplicațiile mobile pot rata melanomul

Aplicație pentru managementul durerii, creată de canadieni

Photo by Nick Collins from Pexels

Etichete: aplicatii mobile google

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.