Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  LIFESTYLE  »  Hi-tech & Gadgets

Telocitele: istoria unei descoperiri

Viața Medicală
Dr. Aurel F. MARIN vineri, 22 octombrie 2010

   De la „celulele Cajal“ la „celulele Popescu“ pare să fie doar un pas. Însă un pas realizat, cu sagacitate, prin cercetări asidue şi tehnici microscopice ultrastructurale avansate, de grupul condus de dl acad. Laurenţiu M. Popescu. Nu în calitate de vicepreşedinte şi viitor preşedinte al Federaţiei Europene a Academiilor de Medicină, preşedinte al secţiei de Ştiinţe medicale a Academiei Române ori preşedinte al Academiei de Ştiinţe Medicale, ci ca descoperitor al unui nou tip de celule, vă prezentăm un interviu cu dsa realizat de dr. Aurel F. Marin. (...)
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC