Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Tastatură lavabilă, ideală pentru a fi folosită în spitale

de Florentina Ionescu - iul. 28 2020
Tastatură lavabilă, ideală pentru a fi folosită în spitale

Compania Kensington a lansat o tastatură lavabilă, care poate fi spălată cu ușurință cu apă și detergent, pentru a elimina microbii.

În contextul pandemiei de COVID-19, unii producători de tastaturi au găsit o ocazie perfectă de a reintroduce pe piață tastaturile lavabile. Astfel, Kensington a lansta „Pro Fit Washable Keyboard”, un produs care permite utilizatorilor să spele cu ușurință întreaga suprafață a tastaturii, scrie www.guru3d.com.

tastatura lavabila igiena covid-19

Potrivit sursei citate, tastatura lavabilă este potrivită pentru a fi utilizată în locuri în care acest gen de gadget este folosit de un număr mare de persoane, cum ar fi instituțiile medicale, școlile, etc.

Tastatura are un design rezistent la apă, care acoperă cu precizie echipamentul din interiorul tastaturii cu o peliculă specială. Totodată, tastatura are și un mecanism de drenaj, ceea ce înseamnă că este o structură sigură pentru situațiile în care, de exemplu, utilizatorul varsă lichide pe suprafața ei.

Totodată, tastatura este rezistentă la spălare, adică la scufundarea în apă, și poate fi spălată cu un detergent cu acțiune blândă, cu săpun, cu gel dezinfectant, cu înălbitor, cu alcool etc.


Notă autor:

Sursa foto: www.guru3d.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe