Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Pompă de sân inteligentă, lansată în America

de Florentina Ionescu - sept. 16 2021
Pompă de sân inteligentă, lansată în America

O companie de peste Ocean a lansat o nouă pompă de sân smart (inteligentă), care este acoperită de sistemul de asigurări de sănătate în Statele Unite ale Americii.

Acea companie, numită Elvie, a încheiat parteneriate cu mai mulți furnizori de echipamente medicale durabile, pentru a se asigura astfel că, în final, clienții obțin pompele de sân inteligente acoperite de asigurările de sănătate, scrie www.mobihealthnews.com

pompa smart de san

Elvie, o companie din domeniul tehnologiei, din Marea Britanie, a anunțat ieri că lansează prima pompă inteligentă de sân din portofoliul său, care este acoperită de asigurările de sănătate, exclusiv în Statele Unite ale Americii.

Numită Elvie Stride, noua pompă de sân are multe dintre trăsăturile anterioare ale celorlalte produse pentru alăptare din portofoliul companiei, inclusiv cupe care pot fi purtate care colectează laptele, tehnologie menită să reducă zgomotul și o aplicație conectată care controlează pompa de sân și care ține evidența istoricului utilizatorului, arată sursa citată. Însă ceea ce face diferența între această pompă inteligentă de sân și alte produse asemănătoare este faptul că tinerele mămici au opțiunea de a o obține pe gratis sau la un cost redus, prin faptul că este acoperită de asigurările de sănătate.

Pompa de sân este o alternativă populară la hrănirea directă la sân, iar 95% dintre mamele care alăptează spun că folosesc o pompă de sân, potrivit unui sondaj de opinie realizat de compania Mamava. Mămicile aleg această opțiune pentru a crește cantitatea de lapte furnizată și pentru a le permite partenerului de cuplu să hrănească bebelușul cu laptele muls.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe