Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Platformă virtuală, creată pentru a ajuta femeile cu ovare polichistice

de Florentina Ionescu - iun. 11 2021
Platformă virtuală, creată pentru a ajuta femeile cu ovare polichistice

O companie de peste hotare are lansează o platformă virtuală de îngrijire, pentru a ajuta pacientele să țină sub control sindromul ovarelor polichistice (SOPC sau, simplu, SOP).

Pacienții cu această boală pot folosi instrumentul virtual pentru a avea acces la medici din medicina primară și la dieteticieni, scrie www.mobihealthnews.com

allara sindrom ovare polichistice

Este vorba, deci, de un nou startup care își propune ă ajute pacientele să controleze mai bine SOPC, oferindu-le acestora acces în mediul digital la medici și la resurse.

Numită Allara, compania a creat o platformă care le permite pacienților care suferă de sindromul ovarelor polichistice să aibă acces în timp real, la cerere, la serviciile de îngrijire medicală dintr-o paletă largă de specialități.

Utilizatorii trec printr-un proces înainte, care include o vizită la un furnizor de servicii medicale și la un dietetician. De asemenea, procesul poate include testare și analize de sânge în scop diagnostic, dacă este necesar. Odată ce toate informațiile utile au fost colectate, pacientele primesc un plan personalizat de îngrijire.

În plus, odată ce etapele au fost completate, iar pacientele au fost înscrise în platformă, serviciile acestui startup includ vizite prin videoconferință cu medicii specializați în SOPC, întâlniri în mediul virtual cu un dietetician și prescrierea unor rețete, după cum este nevoie. Mai multe detalii veți găsi aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe