Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Hi-tech & Gadgets

Platformă virtuală, creată pentru a ajuta femeile cu ovare polichistice

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 11 iunie 2021, ora 11:35

O companie de peste hotare are lansează o platformă virtuală de îngrijire, pentru a ajuta pacientele să țină sub control sindromul ovarelor polichistice (SOPC sau, simplu, SOP).

Pacienții cu această boală pot folosi instrumentul virtual pentru a avea acces la medici din medicina primară și la dieteticieni, scrie www.mobihealthnews.com

allara sindrom ovare polichistice

Este vorba, deci, de un nou startup care își propune ă ajute pacientele să controleze mai bine SOPC, oferindu-le acestora acces în mediul digital la medici și la resurse.

Numită Allara, compania a creat o platformă care le permite pacienților care suferă de sindromul ovarelor polichistice să aibă acces în timp real, la cerere, la serviciile de îngrijire medicală dintr-o paletă largă de specialități.

Utilizatorii trec printr-un proces înainte, care include o vizită la un furnizor de servicii medicale și la un dietetician. De asemenea, procesul poate include testare și analize de sânge în scop diagnostic, dacă este necesar. Odată ce toate informațiile utile au fost colectate, pacientele primesc un plan personalizat de îngrijire.

În plus, odată ce etapele au fost completate, iar pacientele au fost înscrise în platformă, serviciile acestui startup includ vizite prin videoconferință cu medicii specializați în SOPC, întâlniri în mediul virtual cu un dietetician și prescrierea unor rețete, după cum este nevoie. Mai multe detalii veți găsi aici.

Etichete: startup platformă platforma online platforme medicale ovare polichistice sindrom de ovar polichistic

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC