Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Hi-tech & Gadgets

Medicii vor putea consulta pacienții prin intermediul Zoom

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 18 august 2021, ora 14:37

Versiunea de browser pentru mobil a Zoom le va permite pacienților să dea click pe un simplu link trimis de furnizorul lor de servicii medicale – medicul, spre exemplu – pentru a avea acces la o programare de telemedicină. Astfel, nu va mai fi nevoie ca pacienții să descarce o aplicație.

Potrivit www.mobihealthnews.com, Zoom a lansat o versiune beta a unui browser de mobil pentru iOS, pentru telemedicină, permițându-le pacienților să aibă acces la programări fără a downloada o aplicație. 

zoom sedinta medici pacienti

Setarea aceasta simplificată le permite furnizorilor de servicii medicale să le trimită pacienților un link prin intermediul unui mesaj de tip text sau prin intermediul e-mailului.

Deși experiența furnizorilor de servicii medicale va fi aceeași, permițând celui care găzduiește întâlnirea online să controleze anumite aspecte și imaginile de background virtuale, pacienții vor trebui doar să dea click pentru a intra în ședința respectivă.

Pentru unii dintre pacienți, downloadarea unei aplicații era un impediment, mai ales în cazul persoanelor vârstnice sau celor care nu vor să își consume memoria telefonului mobil printr-o astfel de descărcare, a declarat Heidi West, directorul departamentului healthcare din cadrul companiei Zoom.

„Am trebuit să le oferim sprijin clienților noștri, pentru a îndepărta orice obstacole care fac din participarea (la întâlnirile pe Zoom – n.red.) o provocare”, a mai spus Heidi West.

Sursa foto: https://www.rawpixel.com/image/2310730/free-photo-image-zoom-phone-mockup-hand

Etichete: zoom servicii de telemedicina platforma de telemedicina sistem de telemedicina telemedicina furnizori de servicii medicale servicii medicale

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.