Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Google Maps afișează numărul de cazuri COVID-19 pe zone geografice

de Dorina Novac - sept. 25 2020
Google Maps afișează numărul de cazuri COVID-19 pe zone geografice

Google a anunțat introducerea unei noi funcții pentru Google Maps, care afișează câte cazuri de COVID-19 sunt într-o anumită zonă greografică.

Informațiile despre coronavirus sunt afişate pe o hartă în culori, cu media pe şapte zile a cazurilor noi la 100.000 de persoane într-o anumită zonă, scrie zik.ua/ru.

harta covid google maps
Sursă imagine: tadviser.ru

 

Astfel, utilizatorii vor putea vedea, din această săptămână, dacă în zona selectată numărul de cazuri crește sau scade. Potrivit sursei citate, informațiile vor fi disponibile pentru 220 de țări și teritorii.

Google mai precizează că informațiile despre coronavirus de pe Google Maps vor proveni de la Universitatea Johns Hopkins, The New York Times și Wikipedia, care vor primi datele de la Organizația Mondială a Sănătății și de la alte organizații de sănătate publică.

Această funcție va fi disponibilă atât pentru telefoanele care folosesc sistemul de operare Android, cât și pentru cele cu iOS.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe