Newsflash
Hi-tech & Gadgets

100.000 de bilete de avion cadou pentru personalul medical

de Dr. Laura Davidescu - mai 11 2020
100.000 de bilete de avion cadou pentru personalul medical

Compania Qatar Airways are o campanie promoțională prin care oferă 100.000 de bilete de avion gratuite pentru personalul medical. Biletele-cadou pot fi rezervate începând din 12 mai, ora 00.00.

Din recunoștință pentru eforturile personalului medical - dar și pentru a contribui la relansarea turismului, spunem noi -, Qatar Airways, una dintre companiile aviatice de prestigiu, declanșează, în această noapte, o campanie de gratificare a personalului medical, care, după toate eforturile depuse în lupta cu COVID-19, merită o vacanță într-o destinație frumoasă, anunță blogul ExTraViTa.ro.

Cine se poate înscrie pentru bilete de avion gratuite?

Campania se adresează medicilor, asistentelor medicale, paramedicilor, tehnicienilor de laborator, farmaciștilor și cercetător implicați în lupta împotriva infecției cu noul coronavirus.

Campania se desfășoară între 12 și 18 mai 2020, iar personalul medical eligibil care se înscrie pe site-ul companiei va primi un cod de rezervare care va fi valabil începând cu 12 mai și până în 28 noiembrie 2020, perioada călătoriei fiind situată între 26 mai și 10 decembrie, anul acesta. Biletele sunt numai la clasa economic, iar codul de rezervare poate fi utilizat pentru maximum două persoane (una fiind personal medical, iar cealaltă, partener de peste 12 ani).

Fiecare persoană eligibilă poate primi un singur cod, iar alocarea codurilor promoționale se face pe principiul "primul venit, primul servit", cu mențiunea că va exista alocată o cotă zilnică de bilete de avion, pe perioada menționată.

Biletele pot fi rezervate doar pe rutele operate de compania Qatar Airways atât în variantă "one-way", cât și dus-întors.

Compania mai menționează că oferta nu poate fi cumulată cu alte promoții.

Puteți consulta toate detaliile aceste campanii pe site-ul companiei.

Spor la rezervări și vacanță frumoasă!

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe