Newsflash
Știri

Georgiana Novac este noul director de vânzări al Siemens Healthineers România

de L. Budin - mai 17 2023
Georgiana Novac este noul director de vânzări al Siemens Healthineers România

Ea vine în această poziție după mai bine de 15 ani de activitate în domeniul dispozitivelor medicale.

Cu o experiență de peste 20 de ani în vânzări în diverse companii internaționale, Georgiana Novac este noul director de vânzări al Siemenes Healhineers România. Din acest rol, ea va urmări să dezvolte capacitățile de valorificare a oportunităților care există pe piață pentru divizia locală a Siemens Healthineers, lider în tehnologii medicale avansate cu peste 125 de ani experiență în domeniu, se precizează într-un comunicat. 

Suntem încântați să o primim în echipă pe Georgiana Novac în rolul de director de vânzări. Georgiana aduce o experiență bogată și un istoric dovedit de succes în stimularea creșterii business-urilor pentru care a lucrat și în construirea unor relații puternice cu clienții. În noua calitate, Georgiana va conduce echipa noastră de vânzări, se va preocupa de creșterea veniturilor și va cultiva relații pe termen lung cu partenerii noștri. Cu o abordare strategică și o înțelegere profundă a pieței, Georgiana va juca un rol crucial în creșterea și consolidarea poziției Siemens Healthineers pe piața din România”, a spus dr. Claudia Oanea, Managing Director Siemens Healthineers România.

La preluarea poziției, Georgiana Novac a declarat:

Este o oportunitate incredibilă pentru mine să conduc o echipă talentată și dinamică, specializată în stimularea creșterii și inovării în industria medicală și să colaborez cu clienții, partenerii și toți stakeholderii Siemens Healthineers România pentru a oferi soluții inovatoare și experiențe excepționale pentru clienți. Traversăm o perioadă extraordinară în domeniul soluțiilor și tehnologiilor medicale, în care inovația și avansul tehnologic fac posibilă îmbunătățirea semnificativă a îngrijirii medicale și a vieților pacienților. Suntem martorii unei revoluții în domeniul sănătății, iar Siemens Healthineers este pionierul acestei industrii”.

Georgiana Novac și-a construit o carieră solidă în vânzări, acumulând o experiență relevantă în industria dispozitivelor medicale, din care ultimii 10 ani alături de un jucător important în piața de echipamente medicale. În toată această perioadă ea s-a remarcat prin capacitatea de a livra rezultate și impact în business prin activitățile pe care le-a coordonat, generând creștere în contexte de piață foarte competitive, se mai subliniază în comunicat.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe