Newsflash
Știri

Echipamentul lui David Popovici a adunat donaţii de peste 40.000 de euro

de L. Budin - aug. 29 2022
Echipamentul lui David Popovici a adunat donaţii de peste 40.000 de euro

Echipamentul campionului mondial şi european de înot David Popovici, scos la licitaţie în cadrul unei acţiuni caritabile, a adunat în mai puţin de o lună donaţii de peste 40.000 de euro.

Banii vor merge către Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială de junioare la canotaj, care se luptă cu o boală grea şi nu are unde să locuiască împreună cu cei trei copii ai săi, se arată într-un comunicat preluat de Agerpres.

david-popovici2
Sursă foto: Facebook David Popovici

 

Campania demarată de Hope and Homes for Children, alături de campionul mondial David Popovici, a adunat 2.650 de donaţii pentru casca şi ochelarii cu care a concurat la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta.

Unul dintre donatori va intra în posesia căştii şi a ochelarilor lui David, prin tragere la sorţi.

Fundaţia Hope and Homes for Children a demarat în primăvara acestui an construcţia unei case cu trei camere pentru Florentina, în satul ei natal din judeţul Suceava, însă pentru finalizarea, mobilarea şi utilarea ei erau necesare fonduri suplimentare.

Acum, cea mai mare dorinţă a Florentinei se va îndeplini datorită ajutorului primit de la David şi de la atâţia oameni cu inimă mare - va putea trăi în siguranţă împreună cu copiii ei”, a declarat Robert Ion, director de fundraising şi comunicare la Hope and Homes for Children România.

Tragerea la sorţi va avea loc până la data de 2 septembrie, numele câştigătorului urmând a fi anunţat pe site-ul şi pe canalele de social media ale Fundaţiei Hope and Homes for Children.

Suma totală donată în perioada campaniei va fi dublată de compania Genpact, care susţine Hope and Homes for Children încă din 2017.

Motociclete SMURD de intervenție urbană, în dotarea ISU Mureș

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe