Newsflash
Dosar

O pierdere neașteptată

de Dr. Roxana Dumitriu-Stan - feb. 18 2022
O pierdere neașteptată

Anunţăm cu tristeţe pierderea colegului nostru, dr. Marius Cristian Gîrgel, medic rezident Cardiologie în cadrul Secţiei Clinice de Cardiologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, care a trecut în nefiinţă în cursul zilei de luni, 7 februarie 2022.

IMG_3775

Medic dedicat, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 2016. Un profesionist desăvârșit, tată, coleg dispus mereu să îi ajute pe cei din jur, un om pe care te puteai baza mereu. Toţi apelau la el când nu înţelegeau un curs și le explica răbdător, făcând medicina să pară facilă și simplă, mereu la punct cu toate noutăţile știinţifice.

Anul acesta urma să devină medic specialist și împreună cu îndrumătorul său aprofundase partea de Cardiologie Intervenţională. Întotdeauna vesel, cu zâmbetul pe buze, mereu înconjurat de colegi, prieteni. Pierderea sa a fost neașteptată, o moarte subită. Rămânem îndureraţi, îi vom păstra în suflet amintirea vie și îi vom cinsti memoria.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe