Newsflash
Știri

Doi comisari europeni vizitează mai multe proiecte din Sănătate finanțate de UE

de L. Budin - apr. 3 2023
Doi comisari europeni vizitează mai multe proiecte din Sănătate finanțate de UE

Comisarii sunt așteptați la Centrul de simulare „Prof. Univ. Dr. Cristian Dragomir” din cadrul UMF „Grigore T. Popa” Iași – o unitate pentru formarea în domeniul medical.

Marţi, 4 aprilie, comisarii se vor deplasa la Vaslui pentru a vizita mai multe proiecte finanţate prin politica de coeziune, printre care Spitalul Judeţean de Urgenţă, informează un comunicat al Reprezentanţei Comisiei Europene în România, preluat de Agerpres.

steag-ue

Comisarii se vor întoarce apoi la Iaşi şi vor vizita Centrul pentru refugiaţi ucraineni de la Nicolina şi alte proiecte, inclusiv Fundaţia „Alături de voi”, care sprijină incluziunea persoanelor cu dizabilităţi prin intermediul unui model de întreprindere socială.

Vor mai face o vizită la Centrul de simulare „Prof. Univ. Dr. Cristian Dragomir” din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa”, o unitate cu tehnologie de vârf cofinanţată de UE al cărei scop este să îmbunătăţească aspectele practice ale formării în domeniul medical, precum şi proiectul transfrontalier SMURD, un centru de formare comun cu Republica Moldova pentru intervenţii în situaţii de urgenţă.

Totodată, comisarii se vor întâlni cu părţile interesate la nivel local, în cadrul unui dialog cu cetăţenii intitulat „Viitorul politicii de coeziune în regiunea de nord-est”.

O doctoriță a renovat și a modernizat unul dintre saloanele de la SCJU Arad

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe