Organizarea tipurilor de unităţi medico-sanitare într-un teritoriu reprezentând osatura infrastructurii pe care se sprijină funcţionarea „sistemului de sănătate“ cere nu numai competenţă, dar, în principal, şi ca decizia să se sprijine pe studii temeinice. (...) "> Sănătatea publică şi propunerile unei reorganizări administrativ-teritoriale a ţării - Viața Medicală
Newsflash

Sănătatea publică şi propunerile unei reorganizări administrativ-teritoriale a ţării

de Dr. Traian IONESCU - iul. 22 2011
Sănătatea publică şi propunerile unei reorganizări administrativ-teritoriale a ţării

   Organizarea tipurilor de unităţi medico-sanitare într-un teritoriu reprezentând osatura infrastructurii pe care se sprijină funcţionarea „sistemului de sănătate“ cere nu numai competenţă, dar, în principal, şi ca decizia să se sprijine pe studii temeinice. (...)
 

   Organizarea tipurilor de unităţi medico-sanitare într-un teritoriu reprezentând osatura infrastructurii pe care se sprijină funcţionarea „sistemului de sănătate“ cere nu numai competenţă, dar, în principal, şi ca decizia să se sprijine pe studii temeinice.
   Participând, în 1963–1964, ca medic epidemiolog, în regiunea Ploieşti, la un studiu privind asistenţa în mediul rural, ţin să amintesc actualilor decidenţi cum a fost pregătită decizia de reorganizare administrativă a ţării, realizată cinci ani mai târziu. Ce au întreprins concret politicienii acelei perioade – care, întotdeauna (ca şi astăzi), cunosc mai bine decât specialiştii cum se rezolvă o problemă în care ei nu au competenţă – este un alt aspect care poate este de domeniul ştiinţelor sociale… (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe