Newsflash
Diverse

Workshop dedicat restaurărilor dentare în zona frontală, în 15 aprilie

de Florentina Ionescu - apr. 8 2022
Workshop dedicat restaurărilor dentare în zona frontală, în 15 aprilie

Centrul de Inovație și e-Health (CieH), o structură din cadrul UMF „Carol Davila” din București ce susține inovarea în sănătate digitală, anunță că luna aceasta va avea loc un workshop dedicat specialiștilor în medicină dentară.

În 5 aprilie a avut loc o nouă ediție a workshop-ului de design digital în Blender4dental – „Designul digital și printarea 3D a unei restaurări în zona frontală”. 

cieh inovatie restaurare dentara zona frontala
Sursa foto: www.facebook.com/CieHUMFCD/

Participanții au avut, astfel, ocazia să învețe mai multe despre printarea 3D, aplicațiile acestei tehnologi în domeniul medical, materialele disponibile pentru printarea 3D și au putut realiza propriile coroane de înveliș printate 3D ce au fost glazurate cu materiale oferite de GC România, se arată pe pagina oficială de Facebook a CieH.

Totodată, reprezentanții acestei structuri le reamintesc studenților că la 15 aprilie CieH va organiza workshopul „Digital design and 3D printing of restauration in the frontal arch”, în cadrul proiectului de schimb de experiență „European Visiting Programme”, organizat de Liga Studenților la Medicină Dentară București.

„Suntem mândri că putem prezenta aceste tehnologii inovative studenților stomatologi din cadrul UMFCD și din Europa și le mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă desfăşurarea acestor workshop-uri foarte apreciate de studenți - UMF „Carol Davila„, CieH UMFCD şi GC România”, au transmis reprezentanții structurii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe