Newsflash
Diverse

UMFCD și Politehnica București organizează Universiada Pescarului

de Florentina Ionescu - mai 20 2022
UMFCD și Politehnica București organizează Universiada Pescarului

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București oferă detalii despre un eveniment inedit ce va avea loc în luna iunie.

Au început înscrierile la Competiția Sportivă Universiada Pescarului, ediția a treia. 

pescar universiada pescarului 2022
Foto de la Pixabay

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și Universitatea Politehnică din București, în parteneriat cu ALEXNEL și Bredent Medical România, organizează în perioada 10 – 12 Iunie 2022, pe Balta Lazăr din Alexandria, Competiția Sportivă – Universiada Pescarului – Ediția III, eveniment dedicat cadrelor didactice universitare, se arată pe o rețea socială.

„De la bun început, scopul organizării acestei competiții sportive, devenită deja tradiție, a fost acela de a oferi cadrelor didactice din cele două universități partenere nu numai o partidă reușită de pescuit, ci și de a petrece o zi deosebită și plină de liniște în natură, într-un loc curat, amenajat și întreținut alături de prieteni, respectiv familie, pe unul dintre cele 24 de standuri amenajate”, au anunțat organizatorii.

UNIVERSIADA_Pescarului_2022

Numărul locurilor este limitat la 24 de participanți/12 echipe/Universitate. La finalul înscrierilor primilor 24 de participanți formularul de înscriere se va închide automat. 

Linkul pentru înscriere este acesta: https://forms.gle/GpET15FBU6RkQFXQ7

Detalii organizatorice și Regulamentul competiției pot fi consultate pe site-ul umfcd.ro

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe