Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Terapia cu antibiotic

Viața Medicală
Dr. Camelia Cristina DIACONU vineri, 10 decembrie 2010

   Recent, s-a desfăşurat la Sinaia a 27-a ediţie a Zilelor Medicale Prahovene, având ca temă „Riscurile şi avantajele terapiei cu antibiotice“. Prin participarea, tematica şi caracterul lucrărilor prezentate, prestigioasa manifestare ştiinţifică a depăşit de mult timp limitele unei reuniuni medicale locale, dobândind un caracter naţional şi atrăgând universitari din majoritatea centrelor din ţară: prof. dr. Adrian Streinu-Cercel conf. dr. Monica Luminos, şi conf. dr. Victoria Aramă, conf. dr. Cristian Serafinceanu (UMF „Carol Davila“ Bucureşti), prof. dr. Carmen Dorobăţ (UMF Iaşi), prof. dr. Sorin Rugină (UMF Constanţa) etc. (...)
Mai  multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.